Támogatónk: Trendház 2000 Kft.
Facebook Youtube Instagram

Következő mérkőzés

Dabas Sparks

Dabas Sparks

2019.06.09.

VS

Info

Budapest Eagles

Eagles

Támogatónk: Trendház 2000 Kft.

Történelmi szezonon vagyunk túl, hiszen első másodosztálybeli idényét húzta le a Dabas Sparks csapata. A Divízió 1. küzdelmei vitán felül más dimenzióban zajlanak, ezt tucatnyi sérülés, és nagy zakók képében is tapasztalhattuk. Ennek ellenére, megállapodhatunk abban, hogy újoncként, három vereség mellé, három győzelmet villantani, mindezt a hazai pálya veretlenségének megőrzésével, igencsak példás helytállásról ad tanúbizonyságot. A rájátszás, ha karnyújtásnyira nem is, de közelebb volt, mint azt a szezonvégi táblázat mutatja. Ez az év sem lehetett volna ilyen sikeres támogatóink nélkül, akik közül a legnagyobb segítséget idén is a Trendház 2000 Kft., és az egyesületünkkel együtt működő, Munkahely a Családokért Alapítvány nyújtja. Az edzéskörülmények javítása, segédeszközök, felszerelések beszerzése, utazások szervezése, az utánpótlás fejlesztése, mind-mind olyan szempont, melyek zökkenőmentes végzése jelentősen megkönnyíti klubunk életét, és ezekben elévülhetetlen szerepe van a Trendház 2000 Kft.-nek és a Munkahely a Családokért Alapítványnak. Ismerjétek meg egy kicsit közelebbről is főtámogatóinkat, Temesi Richárd válaszolt kérdéseinkre.

Trendház 2000 Kft

Miért érzitek fontosnak a helyi civil egyesületek támogatását?

Cégcsoportunk megalakulása óta fontosnak tartotta egyesületek/alapítványok támogatását. Honlapunkon megtalálhatók mindazon egyesületek, akiket évek óta támogatunk, közöttük benneteket is a Dabas Sparks Amerikai Football Clubot is. Támogatásaink fő területei, a kultúra, sport és az egészségügy. A támogatásokkal a helyi közösségek munkáját, együttműködését kívánjuk segíteni. A dabasi civil egyesületek sokszínűsége segíti a helyi pozitív kapcsolatok kialakulását. Természetesen nem érdektelen az sem, hogy Cég- csoportunk is ismertté váljon, és a több bevétel több támogatást is generál!

Az anyagi támogatáson felül, milyen módon tudjátok segíteni az egyesületek munkáját?

Az önkormányzattal közösen létrehoztuk a Civilek fórumát. Célunk az volt, hogy az egyesületek vezető tagjai között alakuljon beszélgetés, ismerjük meg egymást. Ezt folytatni kell évente egy-két alkalommal. Szerintem tudunk egymás munkájáról, így segíteni is tudunk egymásnak, és a dabasi embereknek, hogy melyik civil szervezetet keressék meg sportolási szándékukkal, ha gyermekük érdeklődése a művészetek felé tendál, vagy bármilyen gondjuk problémájuk van, tudják kiket kereshetnek. A civil egyesületeknek nagy szerepük kell, hogy legyen abban, hogy jól érezzük magunkat, és ezt társaságban tehessük meg!

Immár második éve támogattok bennünket. Milyennek látjátok az Egyesületünket?

Nagyon jó kis társaság vagytok. Látszik, hogy az amatőr szerep és hogy tavaly feljebb jutottatok egy szinttel, ami fűt titeket. Látszik rajtatok, hogy tudtok együtt örülni a fiatalok, az utánpótlás sikereiteknek, hiszen a Ti munkátok bennük teljesedik ki.

Milyennek látjátok az amerikai futball jövőjét Dabason, ennyi magas szinten induló, nagyobb hagyományokkal rendelkező sportág mellett?

Bízzatok magatokban, mint eddig is! Egyre több nézőtök van. A baráti kör az, amelyik meghozza a szurkolótábort, nálatok ők a Kemény Mag.

Családbarát

A Civil Díj 2019 díjátadó gálán a döntősök közé kerültetek. Mit jelent számotokra ez a díj?

Alapítványunk másfél éves működését követően ez évben elnyerte a Civil Díjat a Legjobb Együttműködés kategóriában. Összesen 9 kategóriában hirdettek döntősöket.  Mi a Dabasi Kézilabda klubbal közös “Családokat a Lelátóra” programunkkal pályáztunk. Nagy örömünkre szolgált, hogy Budapesten, többek között mi is átverhettük a díjat, egy ünnepi rendezvényen.

Végezetül, ismét szeretnénk megköszönni a támogatásotokat, és reméljük a további, hosszú éveken át tartó, gyümölcsöző közös munkát.

Büszkék vagyunk rá, hogy a támogatottjaitok közt szerepelhetünk. Gratulálunk az eddigi munkátokhoz, sikereitekhez és további sok sikert kívánunk!

Tóbi Ádám, Bíró Krisztián


2019 június 18.