Támogatók
Facebook Youtube Instagram

Következő mérkőzés

Dabas Sparks

Dabas Sparks

2019.06.09.

VS

Info

Budapest Eagles

Eagles

Dabas Város Önkormányzat

Dabas Város Önkormányzata a megalakulás pillantától kezdve támogatja egyesületünket és amivel csak tudják, segítik csapatunk fejlődését. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen Dabas egy rendkivül sportszerető város egy olyan vezetéssel, amely kiemelten támogatja a sportot. Támogatásukkal nagy szerepet vállalnak az egyesületünk fejlődésében, amiért hálásak vagyunk. Reményeink szerint ez a jövőben is így lesz.

Tovább

OBO Bettermann Hungary Kft.

Az OBO Bettermann Hungary Kft. szinte a kezdetektől fogva egyesületünk egyik legnagyobb támogatója. Az első években a nevükkel fémjelzett dabasi OBO Arénát biztosították számunkra az aréna kupáinkhoz. Majd miután kinőttük az aréna focit, támogatásukkal minden évben hozzájárultak egyesületünk fejlődéséhez. Velük kapcsolatban is elmondhatjuk, hogy a segítségük és támogatásuk nélkül nem tartanánk ott ahol. Köszönjük és bízunk a további sikeres együttműködésben.

Tovább

Trendház Kft.

A Trendház Kft. 2018-ban csatlakozott támogatóink táborához, egyből mint kiemelt főtámogató és ez a titulus az idei évben is igaz rájuk. Segítségüknek köszönhetően olyan terveket tudunk megvalósítani, amikre mindig is vágytunk, de támogatásuk nélkülük esélyünk sem volt rá. A cég és tulajdonosa Temesi István a dabasi közösségi-, családi- és sportélet egyik, hanem a legnagyobb támogatója. Megtiszteltetés, hogy bizalmat szavaztak nekünk és segítik fejlődésünket. Hálánk mellett, bízunk a hosszú és sikeres együttműködésben.

Tovább

Máté Gyula cipész

Máté Gyula cipész régi- új támogatónk, aki pár év szünet után idén tért vissza a csapat támogatói közé. Örömünkre szolgál, hogy újra bizalmat szavazott nekünk és reméljük ez a következő években is így lesz.

Tovább

Sára-Trans Kft

Sára-Trans Kft. idén támogatja először egyesületünket, de biztosak vagyunk benne, hogy nem utoljára. A tulajdonos Pasztyerik Ferenc egy igazi sportember, aki önként ajánlotta fel segítségét. Hálásak vagyunk érte!

Tovább

Giovanni Cukrászat

Giovanni Cukrászat is újoncnak számít támogatóink sorában. Fekete János és felesége Edina is komoly sportolók amellett, hogy egy nagyon népszerű és helyes cukrászdát vezetnek. Ezúton is köszönjük a segítséget nekik!

Tovább