Ott voltunk a Fiatalok Éjszakáján
Facebook Youtube Instagram

Következő mérkőzés

Dabas Sparks

Dabas Sparks

2019.06.09.

VS

Info

Budapest Eagles

Eagles

Ott voltunk a Fiatalok Éjszakáján

Múlt szombaton igen fontos eseményen vehetett részt a Dabas Sparks amerikai futball csapata. A dabasi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) szervezésében idén is megrendezésre került a „Fiatalok Éjszakája” a Kossuth Zsuzsanna Szakiskolában.

Az egész éjszakán át tartó labdarúgó mérkőzések közepette volt idő, egy 7-7 elleni bemutató meccsre is, ahol a dabasi közönség több év után láthatta ismét, hogy miről is szól az aréna foci. Ugyan, mind a védelem, mind a támadósor igyekezett sérülésmentesen lehozni az összecsapást, ennek ellenére csattantak a sisakok rendesen, a nagyérdemű nézőtábor legnagyobb örömére. Mindkét csapatrész fel tudott mutatni látványos, nagy játékokat, így azok számára is érdekessé téve a bemutatót, akiknek ez az első találkozása a sporttal.

47579159_670612333336329_5746732320119848960_n (1)

Természetesen nem csupán a szórakoztatás céljából jelentek meg a Szikrák az eseményen. A GYIÖK egyúttal adománygyűjtést is hirdetett, hogy szebbé tegyék az ünnepeket a rászoruló dabasi gyermekek számára és ebben csapatunk sem vallott szégyent. Több szatyornyi, zsáknyi, doboznyi plüss, társasjáték és könyv kerül majd kiosztásra, hála a játékosoknak. Reméljük ezzel is sikerül minél több gyermeknek egy kis örömet csempészni a karácsonyfa alá!


2018 december 13.