Beharangozó: Dabas Sparks vs Rebels Oldboys ELŐDÖNTŐ (mafsz.org)
Facebook Youtube Instagram

Következő mérkőzés

Dabas Sparks

Dabas Sparks

2019.06.09.

VS

Info

Budapest Eagles

Eagles

Beharangozó: Dabas Sparks vs Rebels Oldboys ELŐDÖNTŐ (mafsz.org)

A Lázadók és a Szikrák idén Budapesten már megmérkőztek egymással. Akkor a Rebels Oldboys nyerni tudott, de az egy kiszenvedett győzelem volt. Ahhoz a meccshez hasonló izgalmak várhatók vasárnap is.

34885704_2343009579050021_6804120325995888640_o

A Dabas Sparks Eger elleni győzelmének köszönhetően ugrott fel a második helyre, ezzel megszerezve története legjobb helyét az alapszakaszban. Nem is érdemtelenül, mert a Szikrák idén kellemes meglepetést nyújtottak azzal, hogy idén nagyon összeszedetten teljesítettek minden téren. Még Garajszki Ádám kiesését is meg tudták oldani. Ez is mutatja, hogy mennyire összeállt erre a szezonra a dabasi csapat, így nem érdemtelenül reménykedhetnek a Szikrák egy esetleges döntőbeli szereplésben.

Mustangs_Rebels_20180610152241_b

Nem mutatta viszont azt a meggyőző teljesítményt a Rebels Oldboys, mint tavaly. A támadósor továbbra is az egyik legjobb a Divízió II-ben, a Lesi testvérek kiváló formában vannak, mellettük az elkapók is remekelnek, és a támadófal pedig stabil, mint mindig. A védősor azonban többször is megingott idén. Az Eger ellen nem bírta a nyomást, és a Dabas, valamint a Tatabánya ellen sem remekelt.

Fotók: Dabas Sparks facebook, Váradi Barna és Király Etelka

Dabas Sparks-Rebels Oldboys
Időpont: július 1. (vasárnap), 15.00
Helyszín: OBO Aréna műfüves pályája (Dabas, Iskola út 5.)
Belépő: ingyenes

Bíró Krisztián, a Dabas Sparks vezetőedzője: Látva azt, hogy idén mennyi munkát tesznek bele a játékosok és az edzők, egyáltalán nem lepett meg, hogy alapszakasz másodikként zártunk! Sőt, elvárás volt a fejlődés a tavalyi évhez képest. Két-három éve 80 százalékban ugyanazzal a kerettel dolgozunk, ami idénre erősödött néhány visszatérő és új játékosnak köszönhetően. Így évről évre egyre jobban összeérik a csapat és a játékrendszereket is jobban ismerik. Bármi is lesz a vége, az idei teljesítményünkre büszkék lehetünk és csakis a saját munkánk gyümölcse! De persze még “éhesek” vagyunk! Jól ismerjük a Rebels-t, és ezért tiszteljük is őket. Tudjuk, milyen játékerőt képviselnek, hiszen egy éven belül most fogunk harmadszor megmérkőzni velük. Kemény és színvonalas meccsre számítok, mint amilyen a tavaszi is volt, természetesen más végeredménnyel. Egyetlen elvárásom van a meccsel kapcsolatban az, hogy saját tudásunknak megfelelően játsszunk! Az nagyon sok mindenre elég lehet itt a Divízió II-ben.

Lesi Tamás, a Rebels Oldboys vezetőedzője: A Dabas, és az Eger is megérdemelten került elénk. Szerintem a mi szintünkön nem előny feltétlenül a hazai pálya, így a két város közelsége miatt, ettől nem tartok. Nagyon harcos, mindent elkövető, mindenre elszánt játékra számítok. Ez már egyenes kieséses szakasz, ezért ez sem meglepő. Nem számítok nagy trükkökre tőlük, azt gondolom, folytatják, amit eddig is sikeresen játszottak. A győzelem, akár rossz játékkal, küzdelem árán is! Vannak sérültjeink, akik vissza akarnak térni a döntőn, és ezért igen komoly munkát végeznek. Lehetőséget kell adni nekik, és elkerülni a tavalyi fiaskót! Sok hiányzóval, és fegyelmezett játékkal kell, nehéz küzdelemben, kiharcolnunk a végső összecsapásban szereplést!TD Store Divízió II logóForrás: www.mafsz.org


2018 június 30.